Wednesday, November 4, 2009

tolong laa korang....

sebenarnya,, aku x nak tnggok korang nieh gado2....

aku nak mcm dulu,,
  • aku nak $y!f n myruL wat aku jelez lg...
  • atyn n fazz rapat sesanggt n dorang smpai x lyn aku pown...
  • nadiah haha dulu x mencarut...
  • qist ngan kisah boyfwend dye...
smuanye aku rindu...

tp kalo kat uma tetap sme,,
hmpir stiap hry aku kene mara ngan parents aku...
pastuh,, aku malaz nak dgr dorang bebel ke ape... aku msk bilik dgr radio or lagu...
n aku masih x ske ngan adk aku,, aku benci dye sgt3...

plzz laa...
aku kat uma skg cam rutin harian daa..
mmg boring aku ckp kat korang...
so,, aku mintak sesanggt kat korang supaya dpt happy an aku,, korang nmpk aku cam ne aku x tau ah... korang nih daa mcm adik beradik aku daa....walaupown korang slalu wat aku jelez aku sabar jer ngan korang...haha

aku pown x tau nak wat korang berbaek cam ner...aku merayu kat korang sesanggt...tp korang........ ske hty korang laa kalo x nak bebaek smula... aku rse tuh maybe wat aku happy kowt or maybe aku nak hidup aku bebas tanpa kena mara ngan sape2 kecuali owg tuh nak menasihati aku...

2 comments:

  1. waaaaaa...ko wat aq nngis laa!!

    ReplyDelete
  2. ala jgn nagis...
    nah2 amik tisu nih..
    haha

    ReplyDelete